Fem jobskifte fra sidste uge

vskfarve
Verner Sand Kirk har opsagt sin stilling som direktør i Danske A-kasser. Foto: Pressefoto/Danske A-kasser
Læs om blandt andre Verner Sand Kirk, som har opsagt sin stilling som direktør i Danske A-kasser.

Verner Sand Kirk opsiger sin stilling som direktør i Danske A-kasser: "Jeg vil prøve noget andet"

Verner Sand Kirk har opsagt sin stilling som direktør i Danske A-kasser med henblik på at prøve nye udfordringer. Den 66-årige ønsker at engagere sig i konsulentarbejde, bestyrelsesarbejde eller deltidsstillinger fremfor at gå på pension. Hans tid som direktør var præget af dagpengereformen i 2010, som han anser som en vigtig del af sin karriere.

Læs mere

Mette Hjort-Madsen er ny sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser

Mette Hjort-Madsen er den nye sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser pr. 6. juni. Tidligere har hun været vicedirektør i Efterskolerne og har erfaring fra Rigsrevisionen samt en uddannelse i statskundskab fra Københavns Universitet.

Læs mere

Ny ungdomsuddannelsesordfører træder ind i Folketinget

Claus Jørgensen fra SF i Lejre er indtrådt i Folketinget som vikarierende ungdomsuddannelsesordfører, mens Astrid Carøe er på barsel. Jørgensen, der er projektchef i Forbrugerrådet Tænk Kemi, skal også dække børne- og arbejdsmiljøområdet.

Læs mere

Overenskomst-talknuser rykker om på den anden side af bordet

Frederik Taasby skifter fra Akademikerne til statens arbejdsgiverkontor. Fra 1. september tiltræder han som specialkonsulent i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, hvor han vil fokusere på beregningstekniske opgaver inden for løn- og overenskomstområdet.

Læs mere

Randers Kommune finder ny arbejdsmarkedsdirektør fra egne rækker

Runa Steenfeldt er blevet udnævnt til ny arbejdsmarkedsdirektør i Randers Kommune. Med ti års ansættelse i kommunen og en baggrund inden for socialområdet i næsten 25 år tiltræder hun sin nye stilling den 1. juni.

Læs mere